Düziçi Bilim ve Sanat Merkezi ''MATH IN MOTION'' adlı etwinning projesine başladı.

Mathematics in Motion, günlük yaşamdaki ve çevredeki matematiksel kavramları araştıran bir matematik projesidir.

04.10.2023 69

Matematik öğrenmeyi eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmek için günlük hayattan örnekleri ve etkileşimli oyunları birleştirir. Öğrenciler arasındaki işbirliğini ve kültürel deneyim alışverişini geliştirmenin yanı sıra, öğrencilerin matematiğin dünyamızın farklı yönleriyle nasıl bağlantılı olduğu konusundaki bilgilerini de derinleştirecektir. Math in motion, günlük yaşamdaki ve çevredeki matematiksel kavramları araştıran bir matematik projesidir. Matematik öğrenmeyi eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmek için günlük hayattan örnekleri ve etkileşimli oyunları birleştirir.

Bilgi

Üyeler: 37 Üyelik: Hırvatistan(20), Türkiye(9), Bosna Hersek(3), Moldova Cumhuriyeti(2), Sırbistan(1), Kuzey Makedonya(1), Fransa(1) Yaş aralığı: 12 - 18 Öğretim konuları: Matematik / Geometr