KURUMUMUZDA YURTDIŞI VE YURTİÇİ PROJE TOPLANTISI YAPILDI.

Değerli öğretmenlerimiz Ayşe Bardakçı, Emine Gül ve İsmail Serkan Yücel hocalarımız tarafından gerçekleştirilen projeler toplantısına yoğun katılım sağlandı. Her öğrencimizi ayrı bir değer olarak gördüğümüz kurumumuzda  her öğrenciden proje beklentimiz bulunmaktadır. Tübitak konusunda Ayşe Bardakçı, etwinning konusunda İsmail Serkan Yücel ve Erasmus projeleri konusunda Emine Gül hocalarımız kendilerine görev edinmişlerdir. Her zaman Düziçi için daha fazlasını istemekteyiz. Sizin de projeniz varsa bizimle paylaşabilir ve projenizi gerçekleştirmek için birlikte çaba gosterebiliriz.

07.11.2023 61

07-11-202307-11-202307-11-2023