MATH İN MOTİON eTwinning Proje Görevleri Belli Oldu.

6.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ MATH İN MOTİON ADLI ETWİNNİNG PROJEMİZİN GÖREVLERİ BELLİ OLDU.

10.11.2023 81

Öğrencilerimize hem matematik ile ilgili etkinlikler hazırlatan hemde interneti yararlı bir şekilde kullanmayı teşvik eden etwinning projesine öğrencilerimiz, logo yapımı ile başladılar. Logolar hazır olduklarında oylama ile seçilen logo, projemizde kullanılacaktır. Görevlerimiz ve amacıız aşağıda verilmiştir.

AMAÇ: Matematik günlük yaşam için önemlidir ve etrafımızdaki dünyayı anlamak için gereklidir. Projemizde farklı ve keyifli aktiviteleri disiplinler arası bir yaklaşımla ele alıyoruz. Öğrencileri problem çözmeye ve bilinçli karar almaya hazırlıyoruz.

KONULAR

1.Giriş   2 Matematik ve Spor   3 Matematik ve Oyunlar   4 Matematik ve Para  5 Matematik Macerası 6 Pi Günü  7.Eğlence

KASIM ARALIK

Veli İzin Evrakları

Öğrenciler ve Öğretmenler Giriş

Logo ve Posterlerin Hazırlanması

Görevleri Paylaşma

Proje Haritası (Okulunuzu Etiketleyin)

Öğrencilerin Twinspace'e Kaydı

Giriş web semineri

Takım Çalışması-Matematik Takvimi

Matematik&Spor aktiviteleri

OCAK ŞUBAT

Matematik Maceraları

Güvenli İnternet Günü

Takım çalışması

MART

Pi Günü

Matematik ve Para $ Küresel Para Haftası

NİSAN

Matematik ve Oyunlar

Matematik kendi açısından mantıksal fikirlerin şiiridir.

Albert Einstein

Adres:
İRFANLI MAH. MENTEŞE SK. TUNABOYLU YATILI BÖLGE ORTA OKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 11 DÜZİÇİ / OSMANİYE