Ömer ÇİMEN - Müdür

Osmaniye´nin Düziçi ilçesinde doğdu. Üzümlü ilkokulu ve Hacılar Orta okulunu bitirdikten sonra 1991 yılında Atatürk lisesinden mezun oldu. Lisans eğitimini İnönü üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim öğretmenliği bölümünü 1998 yılında dereceyle tamamladı.Çesitli ulusal yarışmalarda ödül aldı, kişisel Resim sergileri açtı. Özel ve resmi kurumların amblem-logo çalışmalarını yaptı. 1998 yılında Kilis İmam hatip lisesinde Resim öğretmeni olarak göreve başladı. 2003 yılında Osmaniye ye tayin oldu. Mimar Sinan ilköğretim okulu, 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu lisesi, A.Keskiner Güzel Sanatlar lisesi´nde öğretmen olarak çalıştı. Düziçi Harun Reşid ortaokulu ve Düziçi İmam Hatip lisesi´nde idareci olarak görev yaptı. 2017 yılından sonra Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu lisesinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 11 Şubat 2022 Tarihinde Düziçi Bilim ve Sanat Merkezi Kurucu Müdürü olarak görevlendirildi.

(505) 626 9094 Eposta