Düziçi Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Öğrenmeyi ihtiyaç, üretmeyi zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsemiş, öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez, üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren, bilgilendiren, kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştiren, yücelten ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan merkezi sınavla tanılaması yapılan özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini fark ettirmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak, toplumsal ve manevi değerlerini yaşayan, kazanımlarını ülkesi ve milletinin faydası için kullanan, özgüveni tam, yenilikçi, üretken, demokratik, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirme misyonuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Başarılar:

Saatler: 08:10 başlama 11:40 öğle arası 15:30 başlama 18:40 bitiş. Hafta sonu dersleri olmaktadır.
Isınma: Kalorifer- Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmenler kendi araçları ile gelmektedir. Öğrenci servisi harici öğretmen servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://769076.meb.k12.tr

Adres - İRFANLI MAH. MENTEŞE SK. TUNABOYLU YATILI BÖLGE ORTA OKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 11 DÜZİÇİ / OSMANİYE

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Yürüme mesafesindir. İlçemizde dolmuş ağı geniş olmadığından ötürü dolmuşla gidiş gelişte zorluk yaşanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Düziçi merkeze 2 km uzaklıktadır.