Bilimsel Araştırma Becerileri ve Yapay Zeka

21.11.2023 26

Bu proje, öğrencilerin bilimsel araştırmaları ve yapay zeka uygulamalarını birleştirerek hem bilimsel düşünmelerini hem de teknolojik yeteneklerini güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Bu projemizde öğrencilerimiz deney ve tasarım odaklı çalışmalar yürütecek, yaptıkları deneylerin sonuçlarını kaydetme, analiz etme ve yorumlama becerisi kazanacaklardır. Aynı zamanda yapay zeka alanındaki temel kavramları öğrenecek ve bu teknolojiyi kullanarak çeşitli problemlere çözüm üretecekler. Yapay zeka araç ve uygulamalarının yer aldığı küçük projeler, öğrencilere bu alanı daha derinlemesine anlama fırsatı sunacak.

Üyeler:                                   19

Üyelik: Türkiye(10), Yunanistan(5), İtalya(1), Ürdün(1), Slovenya(1), Macaristan(1) Yaş aralığı: 8 - 11 Öğretim konuları: Biyoloji, Kimya, Müfredatlar Arası, Avrupa Çalışmaları, Bilişim / BİT, Teknoloji Öğretmenliğin mesleki konuları: Sanat, BT Anahtar yetkinlikler:

Kültürel farkındalık ve ifade, Girişimcilik, Matematik ve bilim, Çok dillilik, Teknoloji ve mühendislik